Postorder

Kläder på Postorder

Att köpa kläder på postorder är för många ett bekvämt alternativ eftersom man då kan titta igenom katalog efter katalog utan stress eller snobbig butikspersonal, men man måste veta vilken storlek man skall ha. 

Köper man kläder från ett svenskt postorderföretag är storlekarna i regel tämligen lika, men hittar man ett utländskt postorderföretag kan det skilja sig en hel del. Exempelvis USA har – på grund av ökad fetma – betydligt större storlekar än Europa, det skall man naturligtvis ta med i beräkningen. 

De flesta postorderföretag har nuförtiden även onlineförsäljning, vilket gör att beställning och leverans går betydligt fortare och smidigare idag. Vill man ändå bläddra igenom katalogerna finns det naturligtvis inget som hindrar en från att göra just det, men att sedan lägga sin beställning via internet. Ofta blir det betydligt enklare och smidigare än att fylla i pappersark och skicka med vanlig post. 

Är man ändå inne på postorderspåret finns det även ett helt koppel mad sajter som fokuserar på distansförsäljning och som därför har samma låga priser som via postorder. Ett par knapptryckningar extra och du kan hitta betydligt modernare kläder än via postorder. Vill man ändå köpa kläder på postorder finns det massor av postorderkataloger kvar.