Herrkläder

Herrkläder på nätet 

Som modemedveten herre kunde man förr behöva leta en bra stund online innan man hittade en webbbutik som hade den typ av kläder man var ute efter. Fortfarande är det så att till skillnad mot damkläder är herrkläder fortfarande en starkt traditionell marknad, och utbudet av lite udda eller coola kläder är inte lika utvecklat som för kvinnor – Tråkigt men sant. Fördelen är att det är ganska lätt att hitta billiga herrkläder online, det har blivit bättre och bättre med åren.

Dock finns det naturligtvis sätt att hitta herrkläder som inte ser exakt ut som alla andra, inte minst online på internet. Istället för att vandra gata upp och gata ner kan man via ett par knapptryckningar hitta fram till internetbutiker som har ett hyfsat utbud av herrkläder. En fördel som de flesta borde känna till vid det här laget är att det ofta är betydligt billigare att köpa herrkläder online, men man bör ha en god känsla för vilken storlek man skall ha. 

Utöver traditionella herrkläder finns det massor av mer udda sajter som säljer kläder för män – Allt från metal och goth, jeans, t-shirts, strumpor till maskeradkläder finns att hitta på internet – det gäller bara att veta var man skall leta. 

Det viktigaste när man köper kläder via internet – eller via postorder – är att kontrollera bytesrätten. Det är inte kul att sitta fast med massa kläder som inte passar och som man inte kan byta. 

Populära herrkläder

  • Hugo Boss 
  • Gant 
  • Sand 
  • Abercrombie & Fitch 
  • Lindeberg