Tröjor – Herr

Tröjor på nätet

De flesta svenska klädbutiker online säljer olika typer av tröjor. Oavsett om du är ute efter en cool luvtröja/hoodie, cardigan/kofta eller en snygg stickad tröja finns det massvis av olika modeller och märken att leta runt bland. 

Om tröjan inte passar eller om du av annan anledning skulle behöva skicka tillbaks den är det viktigt att du innan har kollat upp webbutikens retur- och bytesrätt. Vissa klädbutiker står för returfrakten vilken kan vara avgörande i ditt val.

T-Shirts

För inte så länge sen användes T-Shirts mest som ett basplagg att ha under tröjan – de var oftast enfärgade och enkla. Det var dock vanligt att musikintresserade bar sitt favoritbands tryck på T-Shirten, en trend som sedan spridit sig till den stora massan. 

Numer går det att köpa T-Shirts online med all världens tryck – vintage och rock är vanliga teman – samtidigt är en klassisk vit T-Shirt svårslagen till ett par jeans

Hemlandet för den designade T-Shirten är inte helt oväntat USA. Många tillverkare har ofta en webbutik så du kan beställa kläderna direkt, annars finns alltid listor med återförsäljare att besöka. Ligger dollarkursen rätt är detta det allra billigaste sättet att köpa online på. Maila butiken och fråga om de kan skriva ner värdet på paketet innan du beställer – på så vis slipper du undan tull och moms.