Byxor – Herr

Byxor & Jeans på nätet

Byxor och jeans är några av det lättaste klädplaggen att köpa online – utbudet är enormt. Sverige har länge varit ett hem för flertalet internationella jeansmärken som Acne Jeans, Nudie Jeans och Cheap Monday för att nämna några och vi har ofta bra kolla på vilka typer av jeans vi trivs bra med.

Jeans

Fördelen med att handla jeans eller byxor online – utöver det billigare priset – är som alltid utbudet och bekvämligheten samt att man har tillgång till ett enormt utbud hemma från soffan. Som vanligt kan valet av storlekar vara ett huvudbry. Det underlättar om man har ett par jeans eller en byxa från tidigare av samma märke som den man tänkt köpa eftersom storlek och passform ofta varierar mellan olika märken. 

Kom ihåg att jeans går ut sig mer än andra typer av byxmaterial samtidigt som de krymper något i längd i första tvätten. Det flesta webbutikerna har bra rutiner för returer, utbyten och öppet köp om du skulle behöva utnyttja detta. Du bör dock göra det till en rutin att lusläsa klädbutikens policy innan du köper dina kläder online.